Blog

Partnerskab med en forsker

 

Har du en vision om, at aktivt påvirke udviklingen af din organisation?

Er du optaget af at udvikle kulturen og måden der ledes på?

 

Din organisation kan med stor fordel tage kontakt til Aalborg Universitet og få en Phd uddannet forsker tilknyttet din organisation.

 

Hvis du invitere på en kop kaffe - så kommer jeg og fortæller om dine muligheder.

 

Læs mere HER

 

 

Nye bøger

Nye bøger hvor jeg er med som forfatter. 

Afhandlingen       bogen           

Min PhD afhandling som hedder "Kultur er noget vi giver til hinanden" kan du købe ved at skrive til mig. Den koster 340,- kr + evt. forsendelse.

I Ledelsesfilosofi har jeg skrevet kapitel 7, som handler om ledelse og frygt. Af andre forfattere kan nævnes Ole Fogh Kirkeby, Michael Fast, Frederik Hertel og mange fl.

Åh nej - ikke nu igen.

I Danmark skal vi snart til valg, og det er ikke uden bekymring at jeg ser frem til dette valg. I 2014 fik vi en genopfriskning af hvad nationalismen kan føre til i form af en dramatisering af 1864 krigen.

I et partiprogram fra 1920'erne bliver der ikke lagt skjul på at de mener at jøderne er Tysklands største fjende. De generaliserede jøderne til at være en race selvom jødedommen er en religion og derfor ikke er bestemt af hudfarve. De inddelte mennesker i to forskellige grupper: Overmennesker og undermennesker hvor overmenneskerne tilhørte den ariske race som var hvid, blå øjne og lyst hår. Undermenneskerne var farvet i huden havde mørke øjne og mørkt hår.

Læs mere...

Er du tilgængelig nok som leder?

Creative-Business-musik-teambuilding-blog1

 

Hvor tilgængelig er du som leder?
 Ja- Mogens – ved godt det lyder skørt, men jeg overvejede da også at kører over i modsat side af vejen på vej herind til morgen, - jeg har forøvrigt også hængt en strik op ude i garagen?

Læs mere...

Hvordan kan du skabe dig en fremtidsvision

pepsi vs cocacola1

 

 

Hvordan kan du skabe dig en fremtidsvision - hvis du ikke ved hvor du er nu?

Mogens Stiller Kjærsgaard har, sammen med Pter Horn, en rigtig god forklaring på hvorfor mange organisationer mister sin handlekraft.

 

Læs mere...

Abonnér på nye blogindlæg


Når du har trykket på "Tilmeld" knappen, vil du få en aktiveringsmail fra feed2email.net (desværre på engelsk), som du bare skal sende tilbage (svar/reply) og du vil fremover få de nyeste blogindlæg på mail. Hvis du har problemer kan du sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..