Ph.d

Ph.d..

 

P1020589

 

Den 17. juni 2016 forsvarede jeg min Phd om Kultur & Ledelse på Aalborg Universitet. Poul Houmand ledede slagets gang.

 

P1020642

Formanden for bedømmelsesudvalget var Jeppe Gustafsson fra Aalborg Universiet. Udvalget bestod herudover af Docent Ditte Maria Børglum Tofteng fra UCC og Professor John K. Christiansen fra CBS.

 

Projektet startede i nov. 2012 på Aalborg Universitet, ved Business and Management.

 

Ved en aftale med Aalborg Universitet og MAN Diesel & Turbo i Frederikshavn blev dette 3-årige forskningsforløb en mulighed. Der er tale om et aktionsforskningsprojekt, som kort fortalt handler om at involvere en gruppe ledere aktivt i at forsøge at påvirke en organisationskultur. Ved at gøre alle involverede til medforskere og medbesluttende i alle aktiviteter, skabes der et spændende forskningsprojekt.

 

P1020597

 


At få denne enestående chanche at blive uddannet til forsker, samtidig med at man aktivt arbejder med det er interessere én er fantastisk. Rigtig mange deltog til mit forsvar, og der var repræsentanter fra Jammerbugt kommune, HR-solutions, Sanistål, Stena Line, HK, AAU, MAN Disel & Turbo, CBS og mange mange flere.

 

 

P1020674 

Lektor Michael Fast holder her en tale for mig, efter at min afhandling er blevet accepteret. Michael Fast, som har været min vejleder og mentor i dette projekt skylder jeg meget.

Afhandlingen hedder "Kultur er noget vi giver til hinanden.

 

 

Afhandlingen

 

 

Hvis du gerne vil høre mere om mit projekt, så kontakt mig endelig.